Partnerek

A GREEN BRANDS, együttműködésben a környezet- és klímavédelem, a fenntarthatóság és a piackutatás területén tevékenykedő, szintén független és elismert nemzetközi intézményekkel ökológiailag fenntartható márkákat minősít, akik ezáltal lehetőséget kapnak a GREEN BRANDS-védjegy megszerzésére.

A védjegy a mindennapi élet "zöld" márkáit tünteti ki, amelyek reagálnak a fogyasztók fenntarthatósággal, a környezetvédelemmel és az egészséges életmóddal kapcsolatos egyre növekvő tudatosságára.

Céljuk, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat megismertessék a hatékony enegiafelhasználással. Energiahatékonysági tanácsadási szolgáltatásokat egyaránt kínálják lakossági, vállalati és állami, intézményi ügyfeleik számára. A tanácsadás során az energiatakarékossági célok megvalósítása mellett figyelmet fordítanak azok ár/érték alapú megvalósítására, gazdasági számításokkal támasztják alá javaslataikat, és megfelelő finanszírozási formát is kidolgoznak az energiahatékonysági csomag mellé. 

Segítjük minden ügyfelünket, hogy a saját céljait elérje és arra fókuszáljon, amely területnek a szakértője. Helyi elérhetőségeink és nemzetközi kapcsolataink ügyfélközpontú szolgáltatást és a gyors megoldásokat biztosítanak. Szakmai ismereteink és ágazati tapasztalataink révén az igényeknek megfelelő és testreszabott szolgáltatáscsomagokat állítunk össze.

Munkatársaink szakismerete és tapasztalata lehetővé teszi, hogy összetett szakmai kérdéseket, illetve speciális szakismeretet kívánó problémákat is kezeljünk. Szakembereink állandó képzésének és a technikai fejlesztéseknek köszönhetően garantáljuk a szolgáltatásaink magas színvonalát és megbízhatóságát. Meg vagyunk győződve, hogy mindig hatékonyabb és jobb megoldásokat kell biztosítanunk annak érdekében, hogy a komplex feladatok megoldásában és a változó üzleti környezetben segíteni tudjuk az ügyfeleket.